Na een tijdje radiostilte, door een druk programma en weinig thuis eten, is het weer eens tijd voor een receptje. Vanavond heb ik iets gemaakt uit het kookboek van Donna Hay: Fast, Fresh, Simple. Ik vond het echt heerlijk en is heel erg simpel om te maken.

Pasta met garnalen en knoflook

Moeilijkheid: Beginner Kooktijd 15 minuten Totale tijd 15 minuten
Porties: 2

Ingrediƫnten

Instructions

  1. Kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Laat uitlekken en houd het warm in de pan. Verwarm intussen een koekenpan op matig hoog vuur. Voeg boter en olie toe en verwarm tot de boter is gesmolten.

  2. Voeg, knoflook, chilivlokken en citroenschil toe en bak 2 minuten. Voeg de garnalen toe en bak al roerend 3 minuten mee, of tot ze gaar zijn. Voeg pasta, citroensap, peterselie, zout en perper toe en schud goed om. Geef er een eenvoudige groene salade bij.

Recipe Card plugin door WP Delicious
nl_NLNederlands