Gisteren weer eens creatief bezig geweest met een wok. Naar een recept van 24Kitchen.
Maak de ananas schoon, verwijder de kern en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Maak de peultjes schoon. Snijd de peultjes in reepjes.
Haal de kipreepjes uit de marinade en dep droog met keukenpapier. Haal ze door de maizena, zodat ze bedekt zijn met een dun laagje. Verhit 2 el olie in een wok. Bak de kip in ca. 2 minuten goudbruin. Haal de kipreepjes uit de wok en leg zo op een bord. Verhit 1 el olie in de wok. Bak de peultjes, paprika en ananas ca. 5 minuten. Voeg de kipreepjes en een beetje ketjap toe. Zet het vuur laag en laat alles ca. 5 minuten doorwarmen. Voeg een eetlepel honing toe.
Kook de noedels gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking (meestal 2-3 minuten). Giet af in een vergiet. Voeg toe aan de wok en roerbak kort mee.