Vandaag heb ik weer eens risotto gemaakt. Op basis van een recept wat ik ooit gevonden heb van Albert Heijn heb ik deze risotto met saucijs gemaakt.

Risotto met saucijs

Difficulty Beginner Cooking time 45 minutes Total time 45 minutes
Servings 4

Ingredients

Instructions

  1. Verwarm de kippenbouillon. Verhit de helft van de boter in een pan. Voeg de ui en de knoflook toe en fruit 3 minuten. Voeg de rijst toe en bak 3 minutenmee totdat de korrels glanzen. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg dan weer een scheut bouillon toe. Herhaal tot de rijst beetgaar is. Dit duurt ca. 20 minuten.

  2. Verwijder ondertussen het vel van de worst en snijd het worstvlees in stukjes. Verhit de rest van de boter in een grote koekenpan en bak de worst 5 minuten. Voeg de courgette toe en bak nog 3 minuten.

  3. Meng de worst en courgette door de risotto. Rasp de gele schil van de citroen erboven en schep om. Lekker met geraspte parmezaanse kaas.

Recipe Card powered by WP Delicious
en_USEnglish