Print Options:

Piadina broodje alla Chantal

Op basis van een recept wat ik op 24Kitchen heb gezien heb ik vanmiddag een lekker Italiaans gebaseerd lunchbroodje gemaakt.

Keuken
Categorie
Moeilijkheid Beginner
Time
Kooktijd: 15 mins Totale tijd: 15 mins
Porties 4
Ingredients
  • 4 tortilla wraps
  • 75 g prosciutto (8 plakjes)
  • 2 tomatoes
  • 30 g rucola
  • 1 zakje geraspte mozzarellakaas
  • Italian seasoning (to taste)
  • Parmesan cheese (to taste)
Instructions
  1. Snijd de tomaten in plakjes en rasp de parmezaanse kaa

  2. Verwarm een pan en verwarm kort de tortilla aan 1 kant. Draai de tortilla om. 
    Strooi een kwart van de mozzarella kaas en Italiaanse kruiden over de gehele tortilla. Leg op 1 helft van de tortilla de volgende ingredienten: handje rucola, plakjes tomaat, 2 plakken parmaham en wat geraspte Parmezaanse kaas. Klap de lege helft van de tortilla over de vulling. Draai hem nog kort om.

  3. Herhaal dit voor de andere 3 tortilla's Serveer 1 tortilla per persoon. Eet smakelijk!