Print Options:

Gewokte kip met asperges, noedels en amandelen

Naar inspiratie van een Conimex recept heb ik vanavond het volgende voor mezelf gemaakt.

Methode
Keuken
Categorie
Moeilijkheid Beginner
Time
Kooktijd: 20 mins Totale tijd: 20 mins
Porties 1
Ingredients
  • 1 kipfilet (uiteindelijk wat teveel voor 1 persoon)
  • 5 asperges
  • 2 el amandelschaafsel
  • scheutje wokolie
  • 200 g woknoedels (kant en klaar)
  • 3-4 el lemongrass-chili woksaus
  • 0,25 bosje parsley (fijngehakt)
Instructions
  1. Snijd de kip in blokjes. Schil de asperges en snijd in schuine plakjes. Rooster de amandelen in een droge koekenpan lichtbruin en laat ze op een bord afkoelen.

  2. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin kip met de asperges 10 minuten. Voeg de noedels en de woksaus toe en warm goed door. Schep het amandelschaafsel erdoor. Schep op een bord, bestrooi met peterselie.