Print Options:

Eton mess van Bianca

Afgelopen zomer heb ik samen met mijn zusje Bianca lekker voor onszelf gekookt. Zij kwam aan met het volgende toetje, wat zoet was, maar daar hou ik wel van :).

Categorie
Moeilijkheid Beginner
Time
Kooktijd: 20 mins Totale tijd: 20 mins
Porties 3
Ingredients
  • 4 meringues (large)
  • 500 g aardbeien
  • 1 zakje vanilla sugar
  • 250 ml slagroom
  • scheutje milk
  • sugar
Instructions
  1. Pureer een handje aardbeien samen met een scheutje melk en wat suiker tot een gladde puree. Verdeel dit sausje over de rest van de aardbeien, zodat de aardbeien kunnen marineren.

  2. Klop de slagroom met een zakje vanillesuiker stevig (niet helemaal stijf). verkruimel de meringues grof boven de slagroom. Schep er het aardbeienmengsel doorheen. Verdeel over borden.