Ovenpasta met gehakt
Ik las dit recept in een kooktijdschrift en wilde het gelijk uitproberen. Het duurde uiteindelijk toch nog even, maar het was het wachten waard. Het smaakte net zo goed als dat ik dacht de eerste keer dat ik het recept zag.
Ik las dit recept in een kooktijdschrift en wilde het gelijk uitproberen. Het duurde uiteindelijk toch nog even, maar het was het wachten waard. Het smaakte net zo goed als dat ik dacht de eerste keer dat ik het recept zag.
Een heerlijk gerecht met vis, wat niet heel moeilijk is om klaar te maken. De smaak is echt heerlijk. Lekker bij zowel brood als pasta, met een frisse groene salade. Het recept komt van 24kitchen.
Een gerecht wat ik al regelmatig gemaakt heb, maar laatst eindelijk een foto van heb gemaakt. In het originele recept uit een kookblad gaan er ook paprika’s mee in de schotel. Aangezien Alexander die niet lust, heb ik die uit het recept weggelaten en maak ik er vaak andere groenten bij (zoals op de foto …
Een receptje wat ik een tijdje geleden voor mezelf heb gemaakt. Komt uit het boeken Wokken&Zo van Conimex.
Dit gerechtje heb ik een tijdje geleden gemaakt. Ik vond het heel erg lekker, en de kip heb ik ook nog in combinatie met andere aardappels en groenten gemaakt. Door het klaarmaken in de oven, blijft de kip lekker sappig. Dit recept heb ik van de website 24kitchen.
Een receptje wat ik vrij recentelijk gemaakt heb. De pesto van waterkers is even wennen, maar gemengd met de pasta heel erg smakelijk. Zelf heb ik er nog een tartaartje bij gegeten. Het recept komt uit de koken&genieten special, pasta toppers 2.
Afgelopen zomer heb ik samen met mijn zusje Bianca lekker voor onszelf gekookt. Zij kwam aan met het volgende toetje, wat zoet was, maar daar hou ik wel van :).
Een gerecht wat ik al verschillende keren gemaakt heb. Het is snel, het is lekker en ook de volgende dag nog goed op te warmen. Kortom alles wat ik makkelijk vind in een doordeweeks gerecht. Ik weet niet precies waar ik dit gerecht vandaan heb, maar ik vermoed van de Conimex website of wokmail.
Vaak gemaakt, het recept tomatensoep wat ik van mijn ouders heb meegekregen. Het is een heerlijke lichte soep, waar je naar eigen behoefte nog allerlei zaken aan kunt toevoegen (balletjes, vermicelli), maar ook zo al heel erg lekker.
Omdat we vanmiddag bezoek kregen van wat vrienden had ik besloten weer een taart te bakken. Dit keer heb ik gekozen voor een amandel-citroentaart uit een kookblad, omdat deze me erg lekker leek. De taart is door het bezoek goed gekeurd :). De foto is zonder de citroen op siroop, omdat niet iedereen dat lekker …