Hellofresh

HelloFresh week 19

Eigenlijk iedere week word er bij ons een HelloFresh box afgeleverd. Ik vind het fijn als ik voor 3 dagen niet te veel na hoef te denken over het verzinnen van eten. Het zijn gebalanceerde gerechten, met ook de nodige hoeveelheid groenten erin.

Dit keer zaten er voor ins twee nieuwe, maar wel redelijk veilige keus gerechten. Het laatste gerecht hebben we al vaker gegeten, maar zelfgemaakte kipnuggets doen het altijd goed :). Uiteindelijk bleek deze samenstelling van de box een absolute hit, alle drie de gerechten smaakten ontzettend goed, en niet alleen ikzelf vond dat, maar het hele gezin heeft er smakelijk van gegeten.

Teriyaki-gehaktballetjes met rijst

Dit gerecht leek me een vrij gemiddeld wokgerecht. Prima als een doordeweekse maaltijd zonder al te veel bijzonderheden. Maar het heeft me toch verrast. Er zat veel smaak aan de saus door de groenten en door de gehaktballetjes in de saus te karamelliseren krijgen ook die een lekker smaak.

Broodje kipgyros met aioli

Toen ik dit gerecht op het menu zag staan wist ik gelijk dat we dit moesten proberen. We zijn dol op gyros en aioli, en dan heerlijk op een broodje met een salade. Het leek me op papier lekker en het stelde niet teleur. De kip was heerlijk gekruid en met de aioli en de frisse salade was het een heerlijke maaltijd.

Zelfgemaakte kipnuggets

Dit gerecht hadden we al vaker gemaakt, en Thomas vind het helemaal geweldig (behalve de salade natuurlijk :)). Dit keer had ik een andere stand van de oven gebruikt en waren de frietjes lekker knapperig en met wat extra kruiden, had ook de kip lekker veel smaak.

en_USEnglish